Minőségpolitika

A Stahl-Volánspec Acélszerkezet-gyártó Kft. legfőbb célja, hogy meghatározó szerepet töltsön be az acélszerkezet-gyártás, közúti pótkocsigyártás és javítás, valamint alkatrész-kereskedelem területén azáltal, hogy tevékenységeit az alkalmazható követelményeknek való teljes körű megfelelés szerint végzi. Üzletpolitikánkban az alábbi törekvéseink érvényesülnek:

  • Tevékenységünk megtervezésénél elsőrendű a lehetséges vevői igények pontos felmérése. Stabil és lehetőség szerint bővülő vevőkapcsolataink érdekében legfőbb törekvésünk a vevő által előírt ill. elvárt minőség és vállalt teljesítési határidő pontos betartása.
  • Alkalmazottainktól elvárjuk a pontos és felelősségteljes munkavégzést, valamint azt, hogy a minőségi munkát és a minőségért való felelősségvállalást munkájuk részeként tekintsék. A minőségi munkavégzéshez megfelelő szakértelmű munkatársakat alkalmazunk és biztosítjuk számukra a szükséges képzéseket.
  • Beszállítóinktól, alvállalkozóinktól elvárjuk minőségügyi céljaink szem előtt tartását az általunk elvárt minőségi követelmények és határidők teljesítését. Ennek érdekében tevékenységüket rendszeresen értékeljük és szoros együttműködésre törekszünk. Előnyben részesítjük a minősített beszállítókat.
  • Tevékenységünk munkafolyamatainak végzése és ellenőrzése során a nem megfelelő munkavégzés megelőzésére, elkerülésére helyezzük a hangsúlyt. Emellett fontosnak tartjuk az általunk nyújtott szolgáltatásoknak a vevői követelményekkel kapcsolatos folyamatos jobbítását.

A fenti célok elérése érdekében valósítjuk meg az érvényes ISO 9001:2015 nemzetközi szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer kialakítását, működtetését és a nemzetközi tanúsítás megszerzését.

Termékeink, illetve szolgáltatásaink minőségét a szükséges erőforrások biztosításával, a megrendelői igények rugalmas kezelésével, a megrendelői észrevételek, panaszok tapasztalatainak a munkafolyamatokba történő visszacsatolásával, valamint a minőségirányítási rendszer előírásainak betartásával biztosítjuk. Biztosítjuk, hogy minőségpolitikánkat szervezetünk minden szintjén ismerjék és minőségirányítási rendszerünk követelményeinek betartását minden munkatársunktól elvárjuk.

Társaságunk elkötelezett a vevői és a jogszabályi követelmények teljesítése és a minőségirányítási rendszer megfelelőségének, eredményességének fejlesztése iránt, ezért folyamatosan ellenőrizzük és fejlesztjük minőségirányítási rendszerünket a személyi és tárgyi feltételek alakításával.

Cégünk vezetői elkötelezettek a minőségpolitikában rögzített elvek megvalósítása iránt.

Veresegyháza, 2018. március 01.

Muka Pál       Muka Ádám
ügyvezetők